Business coaching & Organisatieadvies

Kleine en middelgrote bedrijven willen groeien, groeien te snel of hebben (structurele) problemen in de organisatie die opgelost moeten worden.

Daarbij is het vaak niet inzichtelijk waar de knelpunten zitten en hoe deze verholpen kunnen worden. Dit belemmert de ontwikkeling van de organisatie.

AK business solutions kan bij bedrijven een bedrijfsscan uitvoeren om de grootste knelpunten boven water te krijgen. Deze scan wordt vervolgens gepresenteerd en besproken. Met de adviezen kan een bedrijf bepalen of acties verder uitgewerkt moeten worden, projecten worden opgestart of een detailanalyse gewenst is.

Daarnaast is AK business solutions aangesloten bij de Structura Groep die middels een uniek denkraam de organisatie op verschillende facetten kan ondersteunen en begeleiden.

  • Voor een gedegen toekomstgericht plan
  • Licht de gehele organisatie door of juist een gedeelte
  • Toegankelijke benadering voor alle stakeholders
  • Resultaatgericht werken voor alle medewerkers
Strategie
Analytisch
Resultaat

Vergroot de innovatiekracht

Als een bedrijf nieuwe ideeën wil generen, dan blijkt het heel lastig om vaste patronen te doorbreken. Wil je nieuwe producten of diensten bedenken? Een geweldige actie opzetten? Team op één lijn krijgen? Een nieuw strategisch plan maken, of de processen ‘LEAN’ inrichten? In al deze gevallen zijn nieuwe ideeën nodig. Bij heel veel geluk komen deze ideeën misschien vanzelf. Maar wat nou als dat níet het geval is? Dan kan professionele begeleiding van een brainstormsessie uw bedrijf daarbij helpen. De vakkundig opgezette sessie met speciale werkvormen en technieken zorgt ervoor dat originele ideeën ontstaan en de innovatiekracht vergroot wordt.

Wil jij weten hoe de innovatiekracht van jouw bedrijf vergroot kan worden, neem dan contact op.   

Binnen ons bedrijf hebben we veel ideeen voor het verbeteren en aanpassen van ons product. Alleen het overzicht ontbreekt en er wordt niets vastgelegd, hierdoor krijgen (innovatieve) ideeen iedere keer geen vervolg. Met een brainstorm heeft AK business solutions ons gestuctureerd meegenomen. We hebben nu een totaal overzicht , concrete plannen en business cases. Erg blij met het resultaat.