Hulp bij subsidie aanvragen

Voor een groot aantal investeringen en projecten kunt u als ondernemer subsidie ontvangen. Wil je bijvoorbeeld gaan investeren in verduurzaming en het bedrijf toekomstbestendig maken, dan kan een subsidie in sommige gevallen een flinke meevaller zijn.
Maar hoe weet je of er voor jouw investering of project subsidies beschikbaar zijn, sterker nog heb je de tijd om je hierin  te verdiepen? 
Hierin kan AK Business Solutions je verder helpen.

  • Ondersteuning bij de aanvraag
  • Begeleiding van het gehele project, van aanvraag tot oplevering!
  • Hulp bij onderzoek naar extra mogelijkheden
Begeleiding
Aanvraag
Resultaat

Hoe innovatiever en vernieuwender uw bedrijf of product is, hoe meer regelingen er zijn waarop u aanspraak kunt maken. Goede subsidiekansen zijn er over het algemeen voor de ontwikkeling van nieuwe producten, technisch-wetenschappelijk onderzoek, verminderen van uitstoot van schadelijke stoffen, de sector naar een hoger niveau tillen en investeringen in energie- en milieubesparing. 

Voordat je over kunt gaan tot het aanvragen van subsidie zijn er enkele aandachtspunten. Bijvoorbeeld dat uw project nog niet gestart mag zijn en uw product nog niet uitontwikkeld is. Ook moet u kunnen aantonen dat u zonder de subsidie niet kunt starten of lastiger kunt starten met de ontwikkeling van uw product of dienst.

Nooit geweten dat je subsidie kon krijgen voor de ontwikkeling van kennis en vaardigheden van mijn medewerkers. Samen met AK Business Solutions de aanvraag gedaan, waarna Arjan ook het project heeft geleid om mijn medewerkers ook daadwerkelijk te trainen.
Marcel van H.
Eigenaar productiebedrijf